USBguard

SUOJAUDU USB-TIEDOSTONSIIRRON VAAROILTA

USBguard on kompakti, mukana pidettävä laite jonka voi viedä juuri sinne, missä sitä tarvitsee

RISKIT

Tuntematon USB

Mikäli oma massamuistisi sattuisi tietämättäsi olemaan haittaohjelman saastuttama, altistat myös tiedonvaihtokumppanisi samalle haittaohjelmalle laittamalla oman tikkusi tiedonvaihtokumppanisi koneeseen. Kun tiedostoja vaihdetaan USBguardin välityksellä, molemmat käyttäjät voivat valita vaihdettavat tiedostot, eikä mitään muita tiedostoja pääse siirtymään tai kopioitumaan massamuisteista. USBguardissa on integroituna antivirusohjelmisto sekä mahdollisuus haitallisten tiedostojen poistamiseen, jonka jälkeen massamuisti on taas käyttökelpoinen.

BadUSB

BadUSB tekee USB-massamuistista vakavan tietoturvariskin. BadUSB tehdään ohjelmoimalla massamuisti uudelleen jonka jälkeen se voi toimia esimerkiksi näppämistönä ja syöttää komentoja tietokoneelle heti kun se kytketään kiinni. USBguard skannaa massamuistit haittaohjelmien ja BadUSB:n varalta. Jos tiedonsiirrossa USBguard havaitsee, että kyseessä on massamuistiksi naamioitu BadUSB, laite estää BadUSB:n toiminnan ja pyytää käyttäjää irrottamaan laitteen.
USBguard ilmoittaa aina, jos kiinnitetty laite on mikä tahansa muu kuin massamuisti.

USB killer

USB killer on usein tavalliselta USB tikulta näyttävä laite joka on suunniteltu tuhoamaan tietokone korkeiden virtapiikkien avulla. Mikäli kytketty USB-laite sattuisi olemaan USB-killeri, on parempi, että USBguard tuhoutuu oman tietokoneenne sijaan. Uuden laitteen toimittaminen tuhoutuneen USBguardin tilalle kuuluu USBguardin kokonaispalveluun.

RATKAISU

Kokonaispalvelu

USBguard on Suomessa suunniteltu kokonaispalvelu USB-massamuisteihin liittyvien tietoturvauhkien torjumiseen. USBguard on vuosilisenssipohjainen kokonaispalvelu, joka sisältää:

  • USBguard laitteet
  • Laitteiden ylläpidon ja päivitykset
  • Antivirustuotteen lisenssin
  • Laitetakuun
  • BadUSB hyökkäysten eston
  • USB-killer suojan
  • Tuotetuen
  • Hallintanäkymän

USBguard lukee tavallisten USB-massamuistien lisäksi myös CD/DVD ulkoisella USB levyasemalla.

Helppokäyttöinen

Palvelu on alusta asti suunniteltu loppukäyttäjän näkökulmasta ja mahdollisimman helppokäyttöiseksi.

Kosketusnäyttö opastaa käyttäjää selkeillä ohjeilla, joten loppukäyttäjän ei tarvitse olla tekninen ihminen osatakseen käyttää laitetta. Laitteeseen on myös integroitu erilliset, selkeät käyttöohjeet. Kielivalikosta voidaan vaihtaa ohjelmiston kieltä, kielet ovat suomi ja englanti. Lisäämme kieliä tarpeen mukaan, kysy rohkeasti eri kieliversioita!

USBguard laitteet hakevat antivirustunnisteiden päivitykset ja ohjelmistopäivitykset automaattisesti laitteiden ollessa verkkoyhteydessä.

Hallintanäkymä

USBguard palveluun sisältyy pääsy verkossa toimivaan hallintanäkymään. Näkymästä voit keskitetysti seurata kaikkia käytössäsi olevia USBguard laitteita ja varmistaa että laitteet ovat päivitysten osalta ajan tasalla.

Hallintanäkymään kerätään myös kaikki laitteilta tulleet hälytykset haittaohjelma tai BadUSB havainnoista.

Hallintapalvelin

Lisäpalveluna teidän on mahdollista ostaa räätälöity virtuaalinen USBguardin hallintapalvelin. Hallintapalvelimella voitte seurata ja päivittää useita USB-guard-laitteita keskitetysti. Hallintapalvelimesta hyötyvät erityisesti organisaatiot, joilla on useita USBguard laitteita käytössään, varsinkin useissa toimipisteissä/maissa.

Hallintapalvelin nopeuttaa ja helpottaa suuren laitekannan hallintaa. USBguardin lailla myös hallintapalvelin voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Räätälöinti

Asiakaskohtaiset räätälöinnit ovat mahdollisia lisäpalveluna

LAITE

Voit tutustua USBguard laitteeseen alla olevan 3D mallin avulla

USBguard -laitteen toiminnot

Tiedostolistaus

Tiedostojen selaus ja valinnainen poisto

Skannaus

Antivirusskannaus ja BadUSB-hyökkäysten esto

Kopiointi

Turvallinen tiedostojen vaihto massamuistien välillä

Alustus

Massamuistin tyhjennys tietoturvallisesti

Näin pääset alkuun

Tapaaminen

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja otamme yhteyttä USBguard demon sopimiseksi. Voit myös soittaa
+358 44 241 1442 | Tuomo Hämäläinen, Account Manager
tai avata chatin oikeasta alareunasta.

Esite

Ota yhteyttä

Fitsec Oy

Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Vaihde +358 9 3540 1360

USBguard-tuotetuki (arkisin klo 9-15)
+358 40 776 6644

Annu Sorell
Toimitusjohtaja
+358 50 447 9876

Toni Koivunen
Teknologiajohtaja

Tuomo Hämäläinen
Asiakasvastaava
+358 44 241 1442